Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kennissessie DigiCampus GWW

26 mei 2023 @ 09:30 - 11:30

Gratis

Op vrijdag 26 mei organiseert RegioIngenieur van 9:30 tot 11:30 uur een kennissessie om publieke opdrachtgevers te informeren over en mee te nemen in de ontwikkelingen rondom DigiCampus GWW. 

Op 18 januari 2023 is het deelakkoord DigiCampus GWW getekend, waarvan RegioIngenieur één van de ondertekenaars is. DigiCampus GWW is een platform met de missie om iedereen in de infrasector digitaal vaardiger te maken en tegelijkertijd slimmer digitaal te laten samenwerken in projecten.

Er is een programmateam actief dat hard heeft gewerkt aan het schrijven van een plan van aanpak en het ophalen van casuïstiek. Aan de hand hiervan worden casusgroepen opgezet om actief aan de slag te gaan met verschillende cases. Aan iedereen de uitnodiging om hieraan deel te nemen.

Daarnaast is er binnen RegioIngenieur een kennisgroep opgericht, waarin de behoeften en de toegevoegde waarde van het platform voor publieke opdrachtgevers centraal staat.

Graag willen wij jullie informeren over de ontwikkelingen van DigiCampus GWW en de vervolgstappen die gezet gaan worden. Wij nodigen jullie dan ook uit voor een kennissessie DigiCampus GWW op vrijdag 26 mei, van 9:30 tot 11:30 uur (inloop vanaf 9:00 uur). Deze bijeenkomst vindt plaats in De Rotterdam, Wilhelminakade 179 te Rotterdam, ruimte 40.11.

Gezien de  capaciteit van de ruimte en de bezoekersregistratie vragen wij je aan te melden via de volgende link: aanmeldlink

Wij hopen jou en je collega’s vrijdagochtend 26 mei te mogen verwelkomen. Stuur deze uitnodiging gerust door naar anderen, het is een open uitnodiging voor alle publieke opdrachtgevers.

Voor meer informatie over DigiCampus GWW kun je terecht op www.digicampusgww.nl.

Denk je graag mee over de ontwikkeling van het platform? Stuur een mail naar info@regioingenieur.nl.

Gegevens

Datum:
26 mei 2023
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
Gratis
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kennissessie-digicampus-gww-622444878387

Organisator

RegioIngenieur
E-mail:
info@regioingenieur.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Rotterdam
Wilhelminakade
Rotterdam, 3011 BN Nederland
+ Google Maps