Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CoP Contractmanagement: Circulaire aspecten verwerken in contracten

30 mei 2023 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Hoe verwerk je circulaire aspecten in contracten en hoe betrek je de organisatie hierbij? Kom op 30 mei 2023 naar de 1e online verdiepingssessie van de Community of Practice (CoP) contractmanagement in circulaire inkooptrajecten 2023. Tijdens dit webinar leer je hoe je circulaire aspecten verwerkt in het contract en de juiste mensen op de juiste momenten betrekt. Deze verdiepingssessie maakt onderdeel uit van de CoP contractmanagement in circulaire inkooptrajecten 2023.

CoP 2023

Wil je inzicht in de mogelijkheden om circulariteit goed te borgen en te ontwikkelen in de contractfase? En ga je graag met andere inkopende organisaties en experts in gesprek om zo – gezamenlijk – verder te komen met vraagstukken rondom contractmanagement in circulaire inkooptrajecten? Staat circulariteit te laag op de prioriteitenlijst in het inkoopproces? Sluit je dan aan bij de CoP bestaande uit 4 online verdiepingssessies die allen plaatsvinden in 2023. Op 30 mei is de 1e online verdiepingssessie ‘circulaire aspecten verwerken in het contract’.

Voor wie?

Deze CoP is bedoeld voor inkopers en contractmanagers bij zowel publieke als private inkopende organisaties, die betrokken zijn bij circulaire aanbestedingen, tenders en offerteaanvragen.

De CoP richt zicht op organisaties die hun contractmanagement al hebben ingericht en graag een volgende stap willen zetten in het borgen en ontwikkelen van op circulariteit gericht contractmanagement.

Programma en huiswerkopdracht

Hans Bloemendaal en Sophie de Smet van PIANOo verzorgen de verdiepingssessie in samenwerking met Ton van Geijlswijk en Karin van IJsselmuide van Nevi.

13.00 uur – Welkom en inleiding thema ‘circulaire aspecten in het contract’
13.10 uur – Theorie en ontwikkelingen rondom het thema
13.30 uur – Inventarisatie ervaringen (huiswerkopdracht interactief)
14.00 uur – Praktijkcase door gastspreker
14.20 uur – Adviesopdracht case (interactief)
14.45 uur – Opbrengsten van de dag thema (interactief)
14.55 uur – Afsluiting

Huiswerkopdracht:

Onderzoek binnen jouw organisatie welke contracten al zijn voorzien van circulaire aspecten en wat jullie ervaringen tot nu toe zijn.

Datum, tijd en locatie

Dinsdag 30 mei 2023 van 13.00 – 15.00 uur (online)

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er daarom snel bij!

Aanmelden voor de CoP (en de 1e verdiepingssessie op 30 mei 2023) is alleen mogelijk door een e-mail te versturen naar bijeenkomsten@pianoo.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname.

Kick-off bijeenkomst op 18 mei 2023 gemist? Aanmelden voor de CoP is in dit geval nog steeds mogelijk.

Locatie

Online