Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Digitale veiligheid en Smart Mobility

6 april @ 13:00 - 17:00

Digitaal parkeren, deelvervoer, elektrisch opladen, intelligente toegang of zelfrijdende auto’s: mobiliteit wordt meer dan ooit gedreven door data en technologie. Infrastructuur, vervoersvormen en reizigers staan continu met elkaar in verbinding en die ontwikkeling neemt de komende jaren alleen maar toe.

De digitalisering van de mobiliteitsketen biedt kansen maar brengt ook risico’s met zich mee; datalekken en hackers liggen op de loer en kunnen de hele keten verstoren.Wat betekent die ontwikkeling voor je werk als ambtenaar in de mobiliteitsketen? Het antwoord op deze én andere vragen over digitale veiligheid in de mobiliteitsketen leer je in de driedaagse workshop Basiscursus Digitale Veiligheid in Smart Mobility.

Om mobiliteitsprofessionals kennis te laten maken met deze thematiek wordt de workshopreeks Basiscursus digitale veiligheid drie maal gratis aangeboden in de eerste helft van 2021. De workshopronde in februari is de eerste reeks De plaatsen hiervoor zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Deze workshop is vol. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar klantenservice@crow.nl.

Registreren en meer informatie: Workshop Smart Mobility – CROW