Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Werkgroep Sluizen | sessie 4 | Open Leeromgeving Seriematige Aanpak V&R

10 januari @ 14:00 - 19:00

Gratis

In de werkgroepen binnen de Open Leeromgeving Seriematige Aanpak werken we aan het verder brengen van de seriematige aanpak aan de hand van de concrete V&R opgaven met vraagstukken van de Gemeente Rotterdam, het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) en een aantal gemeenten met veel kleine bruggen. De vragen die centraal staan: hoe kom je tot een meer seriematige aanpak, vernieuwende marktbenadering en tot een concrete uitvraag? En welke leerervaringen uit de praktijk kunnen we hierbij inzetten? De uitkomst nemen de betrokken partijen mee in hun toekomstige marktbenadering en uitvraag aan de markt.

De werkgroepen zijn opgedeeld in vier thema’s: beweegbare bruggen, sluizen, gemalen en kleine gemeentelijke bruggen.

De vierde sessie van de werkgroepen Sluizen vindt plaats op 10 januari a.s. van 14.00 tot 19.00 uur.

Voor wie?

Je neemt deel aan deze bijeenkomst in de rol van (ervarings)deskundige op het gebied van de voorbereiding, uitvoering en het beheer van infrastructuur. De bijeenkomsten zijn interactief, met veel ruimte voor inbreng van de deelnemers. Je mede-deelnemers zijn vertegenwoordigers uit de markt, de (semi)overheid en kennisinstellingen.

Wanneer?

Dinsdag 10 januari | 14:00 – 19:00 uur | Locatie volgt zo snel mogelijk

Aanmelden

Bij deelname aan de werkgroep committeer je je aan een reeks van vier sessies tot het eind van het jaar. Wil je na de eerste sessie op 27 september nog aansluiten? Stuur dan een email naar harald.versteeg@debouwcampus.nl of lennart.harmelink@debouwcampus.nl.

Gegevens

Datum:
10 januari
Tijd:
14:00 - 19:00
Kosten:
Gratis
https://debouwcampus.nl/activiteiten