Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar – opstellen Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI)

2 mei 2023 @ 09:30 - 10:30

Gratis

Door te werken met een actieplan MVOI doe je recht aan duurzaamheids- en maatschappelijke thema’s en zo maak je met inkopen het verschil. Wil je aan de slag met het opstellen van een actieplan MVOI voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor dit webinar op 2 mei 2023.

Maatschappelijk verantwoord inkopen is een belangrijk instrument om maatschappelijke doelen en de daarbij behorende transities te realiseren. Overheden, gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk hebben samen een inkoopkracht van ruim 85 miljard euro per jaar. Ze zijn bepalende opdrachtgevers in diverse markten.

Voor wie?

Iedereen die meer wil weten over het schrijven van een actieplan MVOI binnen publieke organisaties kan zich inschrijven.

Programma

Het webinar wordt o.a. verzorgd door Hans Bloemendaal, adviseur MVOI van PIANOo. In dit webinar gaat hij onder meer in op:

Verwacht in dit webinar op de praktijk gerichte informatie en voorbeelden, toepasbaar binnen je eigen organisatie.

Datum, tijd en locatie

Dinsdag 2 mei 2023 van 9:30 tot 10:30 uur. Op 31 mei en 28 juni is er nog een gelegenheid.

Online

Online inloopspreekuur

Bij het inloopspreekuur kan je zonder afspraak vragen stellen, met ons sparren en zaken met ons tegen het licht houden. Er is ook ruimte om spontaan ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

De volgende inloopspreekuren zijn op 9 mei en 14 juni.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.

Locatie

Online