Laden Evenementen

Webinar De organisatie klaarstomen voor programmatisch werken: Stedin

21 juni @ 09:00 - 10:00

Gratis

Introductie

Vaak wordt bij ‘programmatisch werken’ gedacht aan anders aanbesteden. Innovaties. Of publiek/private samenwerkingen. In deze webinarreeks ‘De organisatie klaarstomen voor programmatisch werken’ staan we vooral stil bij de ontwikkeling van de eigen organisatie. Op vrijdag 21 juni sluiten we de webinarreeks af met netbeheerder Stedin als praktijkvoorbeeld.

Meer vooruitkijken en samenwerkingen intensiveren

De rol van netwerkbedrijven bij de energietransitie is enorm aan verandering onderhevig. Samenwerken om te anticiperen op maatschappelijke opgaven wil zeggen meer programmatische werken en beter stakeholdermanagement. Stedin heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van een organisatie die vooral uitvoert naar een organisatie die meer vooruitkijkt. Om op de ontwikkelingen en transities in te kunnen spelen zal Stedin de samenwerkingen met overheden moeten intensiveren. Om zo te weten waar elkaars uitdagingen liggen.

Meerjarige overeenkomsten met aannemers

Stedin is eveneens een grote opdrachtgever voor aannemers, waarmee meerjarige overeenkomsten worden gesloten om echt inhoud te geven aan programmatisch werken. Aline Arends, directeur Projecten bij Stedin vertelt in haar presentatie over de ontwikkeling van de interne organisatie en hoe een cultuur gericht op projecten en uitvoeren betere samenwerkingscompetenties moet ontwikkelingen. Om de grote opgaven aan te kunnen.

Praktische informatie

Locatie:         Online
Datum:          21 juni 2024
Tijd:               09.00 – 10.00 uur
Kosten:         Geen
Doelgroep:   Alle geïnteresseerden

Aanmelden

Aanmelden kan via de website.

Locatie

Online