Laden Evenementen

Samen op weg naar klimaatneutrale infra

24 juni @ 12:00 - 17:30

Gratis

Introductie

Het Interprovinciaal Overleg, de Unie van Waterschappen, ProRail, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Platform WOW organiseren op maandag 24 juni de bijeenkomst Samen op weg naar klimaatneutrale en circulaire infra. Hierbij staat kennisdeling en samenwerking met de gehele sector centraal. Want alleen door onze krachten te bundelen maken we duurzame infra in onze sector mogelijk. Deze bijeenkomst zou oorspronkelijk plaatsvinden op 12 maart maar is verplaatst naar 24 juni.

Aan de slag met gelijkgestemden

Werk jij aan klimaatneutrale en circulaire infra? Kom dan naar deze middag waarin we met de hele keten een stap in de juiste richting zetten om de doelen voor 2030 te bereiken. Hoe gaan we dat doen? We starten de middag met een inspirerende presentatie over de kansen die Artificial Intelligence biedt om onze doelen te halen. Vervolgens ga je samen met andere deelnemers aan de slag met een inhoudelijk vraagstuk. Je werkt aan de oplossing van een probleem of identificeert de kansen die opgepakt moeten worden. De vraagstukken beslaan het gehele werkgebied: van hergebruik tot MKI, van cultuurverandering tot laadinfra. Door hier actief met gelijkgestemden aan te werken heb jij na deze middag meer kennis en munitie om in jouw dagelijkse werk met de vraagstukken aan de slag te gaan.

Tijdens deze middag is er ook een informatiemarkt in festivalstijl en zijn er voldoende mogelijkheden om met elkaar te netwerken.

Praktische informatie

Locatie:        LEF Future Center (Rijkswaterstaat), Griffioenlaan 2, Utrecht
Datum:         24 juni 2024
Tijd:              12.00 – 17.30 uur
Kosten:         Geen
Doelgroep:   Overheden en andere betrokkenen bij het inkopen, ontwerpen en bouwen van (circulaire) infra

Gegevens

Datum:
24 juni
Tijd:
12:00 - 17:30
Kosten:
Gratis
https://www.weekcek.nl/

Locatie

Lef Future Center
Griffioenlaan 2
Utrecht, 3526LA
+ Google Maps