Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar BIM Praktijkervaringen: tips en trucs voor een succesvolle BIM-implementatie

7 december 2021 @ 16:00 - 17:00

Op een dag weet je het: mijn organisatie heeft BIM nodig om beter digitaal te kunnen samenwerken en informatie van ontwerp tot sloop te kunnen inzien en hergebruiken. Maar waar begin je? Tijdens dit webinar op 7 december 2021 geven we aan de hand van een praktijkvoorbeeld tips en trics voor een succesvolle implementatie.

Wil jij aan de hand van een praktijkvoorbeeld de tips & tricks horen die bijdragen aan een succesvolle BIM-implementatie? Meld je dan aan voor dit webinar op 7 december van 16:00 uur tot 17:00 uur. Joris Luyt, BIM Coach, adviseur en teamcoördinator Assetinformatiemanagement bij Provincie Zuid-Holland vertelt je graag meer over een succesvolle BIM-implementatie!

Onderwerpen die tijdens het webinar behandeld worden

  • Waarom een Plan van Aanpak nodig is voor BIM en hoe je tot dit plan kunt komen
  • Wat je plan tot een succes maakt en welke dilemma’s je tegenkomt
  • Uitvoering – hoe zorg je stap voor stap voor de benodigde veranderingen in op het gebied van  management en organisatie, processen, mens en cultuur en data en ict?
  • Toekomst – Wat wil je de komende vijf jaar nog bereiken in je organisatie?

Wat levert dit webinar je op?

De online bijeenkomst geeft je in 1 uur een overzicht hoe je aan de slag kan gaan met BIM implementatie in je eigen organisatie, en welke kansen en dilemma’s hierbij kunnen ontstaan. Ben je overtuigd? Meld je gratis aan.