Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Terugkoppeling Adaptief en flexibel vastgoed

14 december 2021 @ 10:00 - 12:00

Terugkoppeling Adaptief en flexibel vastgoed | 100 jaar extra en klokje rond

De Bouwcampus heeft rondom het transitietraject ‘Adaptief en Flexibel Vastgoed’ het afgelopen jaar diverse bijeenkomsten georganiseerd. Wat is nodig om ervoor te zorgen dat vastgoed ‘100 jaar extra en klokje rond’ gebruikt kan worden? Hoe zorgen we ervoor dat de functie en gebruiker van een pand uitwisselbaar zijn, zodat de levensduur van een pand vergroot kan worden en kantoorpanden beter benut kunnen worden? Verslagen van de bijeenkomsten zijn terug te vinden op de trajectpagina.

Een eerste verkenning rondom dit thema begin dit jaar heeft geresulteerd in een traject waarin kennis en ervaringen zijn uitgewisseld. Vanuit De Bouwcampus hebben wij gereflecteerd op dit traject. Wij hebben teruggekeken op de ontwikkelingen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden, zowel wat betreft de energie binnen dit traject als de maatschappelijke tendens. Wij hebben geprobeerd te analyseren wat belangrijke factoren of momenten zijn (geweest).

Graag koppelen wij onze ideeën hierover aan jullie terug op dinsdag 14 december van 10 – 12 uur. Wij zijn benieuwd hoe jullie tegen deze ontwikkelingen aankijken en verkennen graag samen met jullie wat dit betekent voor de vervolgstap.

Wanneer?

Dinsdag 14 december 10:00 – 12:00 uur (online)

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar frederieke.sedee@debouwcampus.nl.

Gegevens

Datum:
14 december 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
https://debouwcampus.nl/activiteiten