Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

RAW Café en RAWeet ik veel kennisquiz

11 mei @ 13:30 - 16:00

De afgelopen jaren waren de RAW Cafés een vast moment op de RAW activiteitenkalender. Een inhoudelijk thema uitdiepen, het gesprek en de discussie met elkaar aan gaan om uiteindelijk met een goede gevulde kennisrugzak naar huis te gaan. Natuurlijk niet voordat we afsloten met een hapje en drankje zoals dat hoort in een café. Dat gaan we dit jaar weer vol energie oppakken nu we elkaar weer fysiek mogen ontmoeten!

 

OMSCHRIJVING

Tijdens het RAW 50 jubileumjaar mogen de RAW Cafés natuurlijk niet ontbreken. Het moment om weer bijgepraat te worden over een inhoudelijk RAW thema. En dit jaar voegen we daar een feestelijk accent aan toe!

We trekken door het land met verschillende RAW Cafés en strijken neer op verschillende gastlocaties, bij organisaties die nauw betrokken zijn bij de RAW-systematiek. We komen dus bij de gast thuis.

We bespreken hierbij verschillende inhoudelijk thema’s met elkaar. Waaronder bijvoorbeeld het thema raamovereenkomsten. Zeer actueel, er komen ook nog steeds veel vragen hierover binnen bij de helpdesk. En ook de cursussen zijn graag bezocht. Goed dus om dit met vakgenoten nog eens beter onder de loep te nemen.

Naast het uitdiepen van een inhoudelijk thema gaan we ook de RAW kennis van de aanwezigen testen. Twee RAW experts, Rob van Maanen en Tim Aarsen hebben 50 inhoudelijk vragen opgesteld. Tijdens de RAWeet ik veel …quiz zullen we deze aan de deelnemers gaan voorleggen. Je kennis wordt dus getest, en je kennis wordt hierdoor vergroot. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.
We zijn benieuwd welk team er aan het einde van het jaar met de bokaal winnaar RAWeet ik veel…kennisquiz vandoor gaat.

De uitkomsten bij de diverse vragen geeft ons als RAW team natuurlijk ook inzicht op welke inhoud we nog kunnen verdiepen. Wat blijken lastige thema’s te zijn uit de quiz? Wat maakt deze thematiek lastig? En wat kan het RAW team hierin betekenen. Uiteindelijk dus een win win voor iedereen, deelnemers en RAW-team.

 

Voor wie is het RAW Café?

Het RAW Café is voor alle RAW gebruikers die hun kennis en ervaring willen delen en willen vergroten. Bestekschrijvers, opdrachtgevers en opdrachtnemers, beheerders openbare ruimte, RAW experts, RAW werkgroepleden en alle andere RAW betrokkenen. Bekijk het programma om te zien wat we gaan doen tijdens het RAW Café. Naast inhoud staat natuurlijk ook elkaar ontmoeten centraal. Genoeg ruimte om bij te praten met de collega’s uit het werkveld.

 

PROGRAMMA

13.15Inloop
13.30Aftrap RAW Café
13.40Inhoudelijk thema Raamovereenkomsten
14.20Korte pauze
14.35RAWeet ik veel…? Test en vergroot je RAW kennis
We testen de inhoudelijke RAW kennis van de deelnemers.
Wie is de grootste RAW kenner / of welk team beschikt over de meeste RAW kennis? Vergroot hiermee je RAW kennis onder het genot van een hapje en een drankje!
16.00Afsluiting