Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Samen Slim op Weg – Samenwerking met serviceproviders

9 september 2021 @ 09:00 - 10:30

Gratis
In het Europese project SOCRATES2.0 hebben wegbeheerders en marktpartijen gezamenlijk nieuwe vormen van publiek privaat samenwerken voor verkeersmanagement beproefd en deze vertaald in een concreet aantal proeven in vier Europese steden (Kopenhagen, München, Antwerpen en Amsterdam). Dat vormgeven van die proeven heeft aardig wat onderlinge gesprekken en discussies opgeleverd. Want al snel loop je samen aan tegen de Braess paradox. De wat? Nou, die paradox houdt simpelweg in dat niet voor álle weggebruikers de reistijd kan verbeteren als je de netwerkprestatie in totaal verbetert. Het verkeer heeft daarmee veel weg van een sociaal dilemma.

Klinkt dit allemaal als abracadabra? Schrijf je dan nu snel in voor deze masterclass over SOCRATES2.0, waarin Annet van Veenendaal (RWS VWM) je mee zal nemen in de verkeerskundige én organisatorische lessen die we kunnen meenemen vanuit SOCRATES, als we als wegbeheerders en serviceproviders in de toekomst vaker gaan samenwerken.

Meer informatie en registreren: Uit ons netwerk: Masterclass Samen Slim op Weg – Samenwerking met serviceproviders | Platform WOW

Gegevens

Datum:
9 september 2021
Tijd:
09:00 - 10:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
https://platformwow.nl/agenda/2021/09/uit-ons-netwerk-masterclass-samen-slim-op-weg-samenwerking-met-serviceproviders