Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

InfraTech 2023

17 januari - 20 januari

Gratis

Nationaal platform voor de hele infrasector

Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal.

Daar waar er in 2019 nog 22 duizend bezoekers naar Rotterdam Ahoy reisden, kon het evenement wegens Covid-19 in 2021 slechts in digitale vorm plaatsvinden. Desondanks trok InfraTech 2021 meer dan 4000 bezoekers naar het digitale platform. Met 71 online kennissessies die gemiddeld 200 actieve kijkers trokken en meer dan 1000 gemaakte online afspraken bewees InfraTech dat het nog steeds het grootste en belangrijkste kennisplatform van de infrabranche is.

“De Nederlandse infrastructuur behoort tot de beste ter wereld”, stelde Pier Eringa, voorzitter van NGInfra tijdens de opening op dinsdag 12 januari. “En dat is meteen ook een risico. Want wat al goed is krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Terwijl we toch echt zullen moeten blijven investeren in onze wegen, het spoor, bruggen, viaducten en waterwegen. InfraTech is hét evenement waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar vinden en op de hoogte houden van de laatste stand van zaken.”

2023

De volgende editie van InfraTech vindt plaats van 17 – 20 januari 2023. Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom InfraTech? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Lees meer over deelnemen aan InfraTech 2023.

Gegevens

Begin:
17 januari
Einde:
20 januari
Kosten:
Gratis
https://www.infratech.nl/

Locatie

Ahoy Rotterdam
Ahoy-weg 10
Rotterdam, 3084 BA Nederland
+ Google Maps