Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Infra Lunchlezing Prognoserapport Vernieuwingsopgave infrastructuur 2.0

6 december 2023 @ 12:30 - 13:30

Gratis

Introductie

Op woensdag 6 december organiseren we samen met Platform Bruggen en De Bouwcampus de eerste Infra Lunchlezing, een vervolg op de reeks lunchlezingen Bruggen. Deze editie gaat over het prognoserapport vernieuwingsopgave infrastructuur 2.0, dat op 14 november werd gepubliceerd. 

Het programma:

  • Peter Rasker (TNO) geeft een korte samenvatting van het rapport: belangrijkste conclusies en aanbevelingen
  • Arie Bleijenberg (opsteller eerste rapport ’21): wat weten we nu meer t.o.v. het 1e rapport en wat zegt dit over de urgentie?
  • Lindy Molenkamp (directeur Beheer en Uitvoering Provincie Noord-Holland): als bestuurder en opdrachtgever: hoe helpt het rapport jou? Welk inzicht heeft het jou gegeven?
  • Harry Michels (transitiemanager Provincie Noord-Holland) licht een tipje van de sluier op: hoe gaat de provincie deze landelijke aanpak regionaal toepassen? Ook geeft Harry meer kleur van de aanbevelingen.
  • Menno ten Cate (Beheerder bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch): wat heeft hij aan het rapport en op welke manier heeft de Club van 25 hier aan bijgedragen?
  • Ruimte voor vragen

Op donderdag 30 november organiseren we ook een online Infra Dialoog over het prognoserapport. Deze bijeenkomst geeft je de gelegenheid met de experts en vakgenoten uit de sector in gesprek te gaan over de uitkomsten van het rapport. Lees meer over de Infra Dialoog.

Praktische informatie

Locatie: Online via Teams

Datum: 6 december 2023

Tijd: 12:30-13:30

Kosten: Geen

Doelgroep: Beheerders van infrastructurele objecten

 

Aanmelden kan via de website

Locatie

Online