Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Evaluatiebijeenkomst Beeldkwaliteit

21 juni @ 13:00 - 15:00

Gratis

De KOR bestaat 15 jaar. Hoogste tijd voor een evaluatie. Biedt de KOR nog steeds de voordelen die bij de totstandkoming waren bedacht? Tijdens deze bijeenkomst kun je jouw mening geven en horen hoe anderen er over denken.

Maak jij gebruik van de Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte (KOR)? En zie jij kansen voor een verbetering van het beeldgericht werken? Of zie jij juist bedreigingen voor de KOR?

Meld je dan aan. Tijdens de online bijeenkomst gaan we aan de slag met de sterke en zwakke punten van de KOR. Samen maken we een sterkte-zwakteanalyse en werken we verbeterpunten uit.

Gemeenten gebruiken de Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte (KOR) als methode om beeldgericht werken vorm te geven. Maar wordt het na 15 jaar nog wel gebruikt op een manier zoals het ooit is bedoeld? En heeft het nog wel toekomst?

CROW heeft in de afgelopen periode signalen gekregen van problemen waar gebruikers tegenaan lopen in het gebruik van KOR. Want wat zegt beeldkwaliteit over thema’s als beleving, biodiversiteit en duurzaamheid? En, worden aannemers met beeldgericht werken nog wel uitgedaagd om na te denken over beheer van de openbare ruimte?

Tijdens de bijeenkomst willen we met dit soort vragen aan de slag door de sterke en zwakke punten van de KOR inzichtelijk te maken. Op basis van geluiden die wij horen uit het werkveld hebben we een eerste aanzet gemaakt voor een sterkte-zwakteanalyse (zie afbeelding in bijlage). Tijdens de bijeenkomst gaan we deze analyse verder aanvullen en aanscherpen. De analyse vormt de basis voor het opstellen van verbeterpunten voor de KOR.

De online bijeenkomst is op 21 juni 2022 van 13.00 uur tot 15.00 uur.

 

U kunt zich via deze pagina inschrijven.

 

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
https://www.crow.nl/bijeenkomsten-en-congressen/evaluatiebijeenkomst-beeldkwaliteit