Op donderdagochtend 6 juni vond de eerste Masterclass van 2024 van DigiCampus GWW plaats over data gedreven werken.

Vragen als ” Wat betekent data gedreven werken precies voor jouw dagelijkse werkzaamheden? Hoe zorg je dat er binnen jouw organisatie beter met data gewerkt wordt? En wat brengt het jou en jouw organisatie?” stonden centraal en werden beantwoord. Sprekers van Hoogheemraadschap van Delfland, Gemeente Den Haag en Provincie Noord-Holland vulden aan met mooie praktijkvoorbeelden en ervaring.

Door slimmer te werken met data kan jij meer waarde toevoegen aan objecten en krijg je meer grip op kwaliteit. Met als resultaat een betere buitenruimte voor iedereen!

We zagen de stappen die de verschillende organisaties hebben gezet en nog steeds aan het zetten zijn. Het proces van digitaliseren is nog niet af. Er is ook geen standaard recept voor. Rode draad in de masterclass was dat we niet alleen naar techniek keken, maar ook naar de mens en de organisatie. Alleen door te ontwikkelen op kennis, procedures en gedrag komen lerende organisaties verder

Benieuwd naar de presentaties? Deze zijn op te vragen via info@digicampusgww.nl.

De volgende masterclass uit deze reek vindt op dinsdagochtend 2 juli plaats (09.30 – 13.00 uur). Dan gaan we kijken naar de Project Startup (PSU) en hoe je daarin digitalisering een plek geeft.