Beste lezer,

Mijn naam is Amber Slegers, 23 jaar en woonachtig in Breda. Sinds deze week ben ik begonnen bij RegioIngenieur als platform coördinator waar ik uiteindelijk de taken van Lauren van der Sar over zal nemen. Net als Lauren volg ik het Talent Ontwikkelprogramma bij Jelmer, waarin ik de komende drie jaar bij drie verschillende business partners ga werken. In dit programma staan zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling centraal. Mijn studieachtergrond ligt in de ruimtelijke ordening en planologie (Buas, voorheen NHTV), aangevuld met een master stadssociologie (Erasmus, Rotterdam). Mijn opgedane kennis mag ik het komende jaar twee dagen in de week inzetten voor RegioIngenieur. De overige dagen houd ik mij bezig met het kade en bruggen programma van het Ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam.

Ik kijk er naar uit jullie beter te leren kennen, van elkaar te leren en RegioIngenieur nog meer op de kaart te zetten.

Tot snel!

Amber Slegers