Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Werkgroep Beweegbare Bruggen | Open Leeromgeving Seriematige Aanpak V&R

28 juni 2022 @ 15:30 - 19:00

In de werkgroepen binnen de Open Leeromgeving Seriematige Aanpak werken we aan het verder brengen van de seriematige aanpak aan de hand van de concrete V&R opgaven met vraagstukken van de Gemeente Rotterdam, het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) en een aantal gemeenten met veel kleine bruggen. De vragen die centraal staan: hoe kom je tot een meer seriematige aanpak, vernieuwende marktbenadering en tot een concrete uitvraag? En welke leerervaringen uit de praktijk kunnen we hierbij inzetten? De uitkomst nemen de betrokken partijen mee in hun toekomstige marktbenadering en uitvraag aan de markt.

De werkgroepen zijn opgedeeld in vier thema’s: beweegbare bruggen, sluizen, gemalen en kleine gemeentelijke bruggen.

 

De eerste sessie van de werkgroep Beweegbare Bruggen vindt plaats op 28 juni a.s. van 15.30 tot 19.00 uur.

Voor wie?

Je neemt deel aan deze bijeenkomst in de rol van (ervarings)deskundige op het gebied van de voorbereiding, uitvoering en het beheer van infrastructuur. De bijeenkomsten zijn interactief, met veel ruimte voor inbreng van de deelnemers. Je mede-deelnemers zijn vertegenwoordigers uit de markt, de (semi)overheid en kennisinstellingen.

Wanneer?

Dinsdag 28 juni 15:30 – 19:00 uur

Aanmelden

Bij deelname aan de werkgroep committeer je je aan een reeks van vier sessies tot het eind van het jaar. Wil je aansluiten? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor de eerste sessie op 28 juni. Stuur een email naar harald.versteeg@debouwcampus.nl.

Gegevens

Datum:
28 juni 2022
Tijd:
15:30 - 19:00
https://debouwcampus.nl/activiteiten