Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinarreeks Digitalisering: Cybersecurity

13 april @ 13:00 - 14:30

Op dinsdag 13 april 2021 van 13.00 – 14.30 uur organiseert RegioIngenieur wederom een Webinar over Digitalisering, in samenwerking met gemeente Rotterdam en Verdonck, Klooster & Associates. Dit keer behandelen we het onderwerp ‘Cybersecurity’ met Rob Joosten en Koos van der Spek als sprekers.

In dit webinar wordt ingegaan op cybersecurity aspecten voor systemen binnen de Industriële Automatisering (OT). Denk hierbij aan beweegbare bruggen, tunnels, rioolgemalen en verkeersmanagementsystemen. Er zal worden ingegaan op de mogelijkheden en methodiek om de inventarisatie van de bestaande beveiligingsmaatregelen uit te voeren en te bepalen welke aanvullende maatregelen moeten worden uitgevoerd om te komen tot het gewenste beveiligingsniveau.

Koos van der Spek geeft een visie op de beveiliging van OT systemen en best practices uit zijn ervaring bij onder meer Rijkswaterstaat. Rob Joosten licht de ervaringen binnen de Gemeente Rotterdam toe.

Natuurlijk zal er tijdens de sessie weer genoeg ruimte zijn voor vragen en discussie om dit Webinar tot een interessante en interactieve sessie te maken. Meld je hier aan en we hopen je 13 april om 13.00 online te zien bij dit laatste Webinar uit de Webinarreeks Digitalisering.


Wat: Webinar Digitalisering: Cybersecurity.
Wanneer: 13 april 2021, 13:00 uur.
Waar: Online, via MS Teams (de link ontvang je een dag van tevoren)
Wie: Rob Joosten (Adviseur/projectleider installaties) & Koos van der Spek (Management Consultant Cybersecurity)


Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
13:00 - 14:30
Evenement Categorie: