Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Regionaal Platform BIM ‘Wet kwaliteitsborging: kansen en consequenties voor digitaal bouwen en beheren’

24 juni 2021 @ 13:30 - 15:00

Gratis

Wij nodigen jou graag uit voor het Webinar ‘Wkb: kansen en consequenties voor digitaal bouwen en beheren’ op 24 juni 2021. Meer informatie en aanmelden: via de registratiewebsite in deze link.

We staan als ketenpartners gezamenlijk voor grote opgaven in de bouw: onderhoud en vervanging met uitdagende maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast is er nieuwe wet- en regelgeving die op korte termijn gaat meespelen. De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) is hier één van. Dit brengt in projecten een verandering van risicobeheersing mee voor de opdrachtgever én opdrachtnemer. Wat zijn de kansen en consequenties van deze wet voor digitaal bouwen en beheren in de projectpraktijk? Hoe en welke gegevens leg je eenmalig vast voor meervoudig gebruik? Hoe kun je je geleverde en gevraagde kwaliteit aantoonbaar maken?

Digitaal bouwen en beheren kan van grote meerwaarde zijn voor de kwaliteitsborging. Tijdens dit interactieve webinar vertellen wij je hoe digitaal bouwen en beheren in combinatie met de Wkb een meerwaarde kan bieden voor het verbeteren van de beheer- en bouwprocessen.

Wat komt er aan de orde tijdens het webinar?

  • Expert aan het woord: Wat houdt de Wkb in voor de infrasector? Wat is de impact en het nu van digitaal bouwen en beheren in de praktijk?
  • Opdrachtnemer aan het woord: Praktijkvoorbeeld & visie. Welke kansen zie jij voor digitalisering? Hoe draagt het bij aan de Wkb?
  • Opdrachtgever aan het woord: Praktijkvoorbeeld & visie. Wat zijn de consequenties van de Wkb? Hoe implementeer je dit?

Klik hier om je aan te melden!

Als deze uitnodiging niet voor jou van toepassing is, stuur hem dan vooral door naar jouw collega’s voor wie het relevant is.

Met vriendelijke groet,

Namens Netwerk RegioIngenieur,                           Namens Stichting Rondom GWW,

Ronald Zandbergen                                                     Ad Bruijns
Voorzitter RegioIngenieur                                         Voorzitter MKB kring


Heeft u vragen?:
Voor inhoudelijke vragen over het programma kunt u terecht bij Colinda den Dijker (
colinda.den.dijker@rondomgww.nl, 06 20 89 88 50), voor technische vragen kunt u terecht bij Judith Brummelkamp (j.brummelkamp@regioingenieur.nl, 06 12 10 12 41)

Gegevens

Datum:
24 juni 2021
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-regionaal-platform-bim-wet-kwaliteitsborging-158103001333