Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Inkoop en de jaarlijkse accountantscontrole

27 maart 2023 @ 13:00 - 15:30

Gratis

Elke gemeente moet haar uitgaven kunnen verantwoorden. Men moet erop kunnen vertrouwen dat belastinggeld zorgvuldig wordt besteed. Daarom controleert een accountant elk jaar de rechtmatigheid van alle uitgaven. In dit webinar op 27 maart 2023 geven we handvatten over het proces van controle op rechtmatig inkopen. Zo wordt controle achteraf vereenvoudigd en leert men meer over de wetswijziging.

Voor wie?

Inkoopmanagers, inkopers, contactmanagers en -beheerders, controllers, auditors, budgetverantwoordelijke, procesverantwoordelijken en applicatiebeheerders.

Deze presentatie is dezelfde als we gaven op het PIANOo-congres (16 juni 2022) en het eerdere webinar op 29 september 2022. Als je daarbij was, ben je ook nu weer van harte welkom.

Programma

Na een korte intro, legt Christa van Lent (Bakker Tilly) uit hoe een accountant denkt, welke risico’s hij/zij ziet in het kader van aanbestedingen en vertelt ze over de wetswijziging. Daarnaast krijg je concrete handvatten over rechtmatig inkopen. Deze handvatten gaan over:

  • De organisatie: Het inrichten van een aanbestedingsproces binnen je organisatie, die maximaal aansluit op de jaarlijkse accountscontrole.
  • De spendanalyse:
  • Hoe stel je deze op en welke documentatie moet er in.

Na de presentatie hebben we een uur de tijd voor het behandelen van vragen.

Bekijk voor meer informatie vooral ook de korte animatie of lees meer over inkopen en de jaarlijkse accountantscontrole op onze website.

Datum, tijd en locatie

Maandag 27 maart 2023, 13.00 – 15.30 uur (inclusief optioneel vragenuur aan het einde) via MS Teams.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De verdiepingssessie wordt mogelijk gemaakt door het programma Beter Aanbesteden.

Inschrijven kan op de site.

Gegevens

Datum:
27 maart 2023
Tijd:
13:00 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
https://www.pianoo.nl/nl/actueel/agenda/webinar-inkoop-en-de-jaarlijkse-accountantscontrole

Locatie

Online