Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar inkoop en aanbesteden: Naar het oordeel van de markt

31 januari 2023 @ 11:00 - 12:00

Gratis

Hoe kijkt de markt naar de gemeente als opdrachtgever? Hoe kan mijn gemeente extra aantrekkelijk worden als opdrachtgever, in deze tijden van schaarste en crises? Wat zijn de markttrends en tenderontwikkelingen waarmee ik als gemeentelijk inkoper rekening moet houden? U hoort het tijdens dit webinar.

Ter gelegenheid van het nieuwe forum Inkoop en Aanbesteden organiseert VNG dit webinar. Op het forum kunnen gemeentelijk inkopers kennis uitwisselen, het webinar gaat juist over kennis uitwisselen met de markt. Benieuwd hoe een ervaren aanbestedingsspecialist naar ons als gemeentelijke inkopers kijkt?

Voor wie?

Gemeentelijke inkopers

Programma

Als gastspreker hebben wij Alfred de Weert, moderator van de Kenniskring Aanbesteden en directeur Tendermanagement van de ADG Holding, uitgenodigd. Alfred heeft vele jaren ervaring als tenderspecialist aan ‘de andere kant van de tafel’, onder meer in de flexibele inhuur, ICT, koffie en schoonmaak.

Zijn kennis en ervaring deelt hij graag met inkopers, omdat we samen werken aan hetzelfde inkoop-/verkoopproces, zij het vanuit een ander oogpunt. En dat proces kan af en toe best wat vriendelijker, efficiënter, makkelijker, sneller, schappelijker en goedkoper, van beide kanten.

Locatie en tijd

Dinsdag 31 januari 2023, online van 11.00 tot 12.00 uur.

Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt binnen enkele dagen na het webinar een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Kosten

Geen

Aanmelden

Inschrijven voor het webinar kan via de nieuwe groep Inkoop en Aanbesteden op het VNG-forum.

Als u al lid bent van het VNG-forum, dan kunt u daar lid worden van deze nieuwe groep. Als u nog geen lid bent van het VNG-forum, dan kunt u zich registreren en meteen deze nieuwe groep selecteren.

Gegevens

Datum:
31 januari 2023
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
https://www.pianoo.nl/nl/actueel/agenda/webinar-inkoop-en-aanbesteden-naar-het-oordeel-van-de-markt

Locatie

Online