Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar DuboCalc Zuid-Holland en Zeeland (alleen voor overheden)

22 juni @ 13:00 - 15:00

Gratis

Werk jij aan de Openbare Ruimte of de grond- weg- en waterbouw (GWW)? En zoek je naar de manier om duurzaamheid te waarborgen in je aanbestedingen? Steeds meer wordt duidelijk hoe wij de markt kunnen uitdagen om zo onze projecten te verduurzamen. Inkoop en projectmanagement zijn hierin cruciaal. Tegelijkertijd is er op dit vlak altijd ruimte voor verbetering, met name op het gebied van kennis rondom de aanbestedingsinstrumenten.

Samen met de twaalf provincies en Duurzaam GWW organiseren we een reeks regionale online bijeenkomsten voor gemeenten, waarin we uitleg geven over twee belangrijke onderdelen van duurzaam inkopen:

  • de MilieuKostenIndicator (MKI)
  • de berekeningssoftware DuboCalc

Dit webinar op 22 juni gaat over DuboCalc en is in de eerste plaats bedoeld voor medewerkers van gemeenten in Zeeland en Zuid-Holland. Werk je bij een andere overheidsinstantie of in een andere regio? Dan ben je ook van harte welkom om mee te doen. Kijk ook even op de reekspagina wanneer de training in jouw regio plaatsvindt. Op 15 juni vindt het webinar over MKI voor deze regio’s plaats.

Meer informatie en registreren: https://platformwow.nl/agenda/2021/06/22-6-webinar-dubocalc-zuid-holland-en-zeeland

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
https://platformwow.nl/agenda/2021/06/22-6-webinar-dubocalc-zuid-holland-en-zeeland