Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wat brengt BIM voor opdrachtgevers en opdrachtnemers in de GWW?

4 december 2017 @ 13:00 - 17:00

Het is u wellicht ook opgevallen dat het in de Nederlandse bouwsector gonst van de activiteiten rond BIM (Bouwwerk Informatie Model/Modellering/Management)? De ontwikkelingen rond BIM nemen een grote vlucht, maar betreffen in de GWW-sector veelal grote projecten van RWS of de provincie, waar de grote(re) bouwbedrijven bij betrokken zijn.

In de kleinere lokale projecten, zoals rioolvervanging en herinrichting van gebieden en straten, zijn de BIM-projecten beperkt tot enkele proefprojecten in grote steden. Daar kunt u als opdrachtnemer of opdrachtgever veel van leren. Want: hoe verandert de samenwerking? Heeft het invloed op de wijze van aanbesteden? Wat betekent het voor de werkprocessen bij opdrachtgevers en opdrachtnemers? Wellicht heeft u zichzelf deze vragen ook wel eens gesteld als opdrachtgever of opdrachtnemer?

Om hierin meer duidelijkheid te geven, organiseert het Netwerk RegioIngenieur in samenwerking met de partners van het MKB-convenant Rijnmond, vertegenwoordigd in de stichting Rondom GWW) een bijeenkomst over BIM. Dit is een vervolg op de toezegging tijdens de marktdag van Rondom GWW in april van dit jaar.

Datum: maandag 4 december 2017, op de BouwCampus, Van der Burghweg 1, Delft

Tijd: 13:00 – 17:00, met aansluitend een borrel

Elementen uit het programma:

  • Wat is BIM? Jaap Kolk (Building Changes)
  • BIM bij opdrachtgevers, Joris Goos (Gemeente Rotterdam)
  • BIM bij opdrachtnemers, Sietse Hogenes (Van Dijk Maasland B.V.)
  • Ronde tafel gesprekken

 

Wij hopen dat u ook komt! Wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten via c.autarbhagal@rotterdam.nl. Als u meer informatie wilt, bel Henny Stolwijk tel. 06-53784147.

Er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar, daarom zullen we streven naar een evenwichtige verdeling van opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en het complete programma.

Niets voor u? Dan graag dat u dit bericht doorsturen aan andere geïnteresseerden.

 

Gegevens

Datum:
4 december 2017
Tijd:
13:00 - 17:00