Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepingssessie: Meer waarde door professioneel contractmanagement

30 maart 2023 @ 09:00 - 12:30

Gratis

Om bedrijven te activeren echt aan de slag te gaan met de beloofde (maatschappelijke) doelen, is een goede borging in het contract en controle op naleving nodig. Goed ingericht contractmanagement biedt hiervoor de oplossing. Dit zorgt ervoor dat de behaalde voordelen uit inkooptrajecten ook daadwerkelijk worden gehaald tijdens de uitvoering. Wil je snel inzicht in de mogelijkheden om contractmanagement te professionaliseren en (maatschappelijke) thema’s daarin volwaardig mee te nemen? Meld je dan aan voor deze verdiepingssessie op 30 maart 2023.

Voor wie?

Deze verdiepingssessie is bedoeld voor inkopers, contractmanagers en teammanagers, werkzaam bij publieke organisaties en in het bijzonder gemeenten.

Deze sessie is dezelfde als we gaven op 21 april 2022.

Programma

De verdiepingssessie wordt verzorgt door Egwin de Waardt (regiomanager) en Wouter Huisman (senior consultant) van het NIC. Zij hebben veel ervaring met het invoeren van contractmanagement bij diverse overheidsorganisaties. In deze verdiepingssessie gaan ze onder meer in op:

  • Organisatie en plaats van contractmanagement
  • Modellen en technieken
  • Vraagstukken die de deelnemers hebben
  • Actuele praktijkvoorbeelden

Verwacht praktische voorbeelden en concrete handvatten met betrekking tot het professionaliseren van contractmanagement, direct toepasbaar binnen je eigen organisatie en in je dagelijks werk.

Datum, tijd en locatie

Donderdag 30 maart 2023 van 9.00 tot 12.30 uur.
Online – Na aanmelding ontvang je een inloglink per e-mail.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De verdiepingssessie wordt mogelijk gemaakt door het programma Beter Aanbesteden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de registratiepagina.

Locatie

Online