Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging: EMVI-DAG 23 november

23 november 2016 @ 00:00

EMVI (tegenwoordig: Beste Prijs-KwaliteitsVerhouding) is een niet meer weg te denken gunningscriterium bij aanbestedingen in de GWW-sector. Vanaf 2013 wordt EMVI veelvuldig toegepast. Soms succesvol en soms minder succesvol. We vinden het tijd om met elkaar de wijze waarop we EMVI formuleren en ervaren tegen het licht te houden. Nog belangrijker is om met elkaar onze EMVI’s door te ontwikkelen. Dat gaan we doen op 23 november.

Sprekers en workshops

• De EMVI-dag zal worden geopend door de heer Ruud van Harten, wethouder van de gemeente Vlaardingen.
• De dag wordt geleid door de heer Fredo Schotanus, adviseur bij Significant en docent aan de Universiteit Twente.
• Verder zullen er enkele EMVI-deskundigen inleidingen verzorgen die behoren bij meerdere workshops. Tijdens de workshops kunt u aan de slag gaan met onderwerpen als Laagste Prijs of EMVI, best practise EMVI-modellen, het handhaven van toezeggingen gedaan in de winnende inschrijving, etcetera.

Programma

Circa 10 november ontvangt u het programma van de EMVI-dag en kunt u een keuze maken uit de te volgen workshops.

Aanmelden

De dag staat open voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers die ervaring hebben met EMVI. Bent u geïnteresseerd in deelname, dan kunt u zich aanmelden voor deze dag. Als u zich opgeeft, dan verzoeken we u wel om een EMVI op te sturen en daarbij aan te geven wat u er goed aan vond of juist minder goed.

U kunt u zich aanmelden voor de EMVI-dag via het secretariaat van de regionale samenwerking:  Christine Autar Bhagal; c.autarbhagal@rotterdam.nl

 

 

Gegevens

Datum:
23 november 2016
Tijd:
00:00