Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

TransitieTour Toekomstbestendige Infrastructuur | Young Professionals Netwerk

22 september @ 09:00 - 19:00

Koninklijke NLingenieurs, NGinfra, PlatformWOW, NVDO, Delegeren Denken Doen, Techniek Nederland en De Bouwcampus organiseren de TransitieTour Toekomstbestendige Infrastructuur. Op 22 september 2022 gaan we letterlijk on tour door Nederland.

Met twee bussen maken we pitstops bij verschillende plekken waar iets unieks is gedaan op het gebied toekomstbestendigheid van infrastructuur. Vervolgens wordt de opgedane kennis en ervaring toegepast op een praktijkcasus van gemeente Rotterdam.

Praktische informatie

De Transitietour start vanuit Rotterdam. Vervolgens gaan twee bussen apart langs twee inspirerende locaties op het gebied van toekomstbestendige infrastructuur. Na alle opgedane inspiratie, komen de bussen weer samen op een locatie in Rotterdam. Hier gaan we in groepen uiteen om met de opgedane kennis en jouw eigen ervaring te werken aan een praktijkcasus van gemeente Rotterdam.

Voor wie?

We zien graag een gemêleerd gezelschap tijdens de tour; een mix van zowel young als ervaren professionals en met deelnemers van de verschillende brancheverenigingen. Door beperkte ruimte in de bussen zit er een limiet aan het aantal personen per organisatie, hier geldt dus vol = vol.

De eerste Transitietour met betrekking tot Circulaire Herontwikkeling was een groot succes. Bekijk de sfeervideo hierOf lees het verslag.

Wanneer?

Donderdag 22 september 2022 | 09:00 – 19:00 (nog niet definitief)

Aanmelden

De plekken voor de tour zijn beperkt. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via deze link. Ben je niet betrokken bij één van de organiserende partijen, kies dan bij ‘Organisatie’ voor De Bouwcampus.

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
09:00 - 19:00
https://debouwcampus.nl/activiteiten