Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Slotbijeenkomst De Beheerders van de toekomst

13 december 2023

Gratis

Introductie

Op woensdag 13 december organiseren Platform WOW, CROW Essit en Managing Public Space gezamenlijk de slotbijeenkomst van de webinarreeks De Beheerders van de toekomst. 

Tijdens de vier webinars pelden we elke laag af: strategisch, tactisch en operationeel. We gaven een doorkijkje naar de toekomst: wat gaat er veranderen voor elk van deze organisatieniveaus? Welke ontwikkeling vraagt dat van de beheerders? Het onderzoek naar het beeld van de beheerder, de ontwikkelingen van assetmanagement en de relatie tussen strategisch beheerders en bestuurders passeerden onder andere de revue.

Op 13 december brengen we alles samen tijdens deze fysieke slotbijeenkomst. Er vindt een panelgesprek plaats waarbij de sprekers uit webinars hun vragen inbrengen en we organiseren een World Café waarmee we samen met jullie themagewijs ideeën ophalen. We identificeren de patronen, verhogen de collectieve kennis en brengen vervolgacties tot stand. Ook staat deze middag de ontmoeting tussen vakgenoten centraal. Samen staan we immers voor grote opgaven. Deze slotbijeenkomst vindt daarom fysiek plaats bij Kanaal30 in Utrecht.

Praktische informatie

Locatie: Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Evenementdatum: 13 december 2023

Tijd: 13:00-18:00

Kosten: Geen

Doelgroep: Beheerders

Inschrijven: aanmeldlink

Locatie

Kanaal30
Kanaalweg 30
Utrecht, 3526 KM Nederland
+ Google Maps