Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 21 maart 2017 organiseert NLingenieurs het congres ‘De vitale stad’

21 maart 2017

Op 21 maart 2017 organiseert NLingenieurs het congres ‘De vitale stad’. NLingenieurs is de Nederlandse branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus. Wij, de gemeente Rotterdam, zijn gastheer van dit evenement. Emile verzorgt het welkomstwoord en sluit de dag af. Johan is dagvoorzitter en zal deze dag aan elkaar praten. Het congres vindt plaats in Lantaren Venster. Om het congres bekendheid te geven onder vakgenoten, wil ik vragen of jullie het op LinkedIn willen delen. Hieronder vind je een link wat je daarvoor kunt gebruiken. Na het openen van deze pagina, scroll je naar beneden en daar zie je een bericht over het congres om te liken en te delen.

Op een rijtje:

Wat:                 Congres ‘de vitale stad’

Wanneer:          Dinsdag 21 maart 2017

Locatie:            Lantaren Venster, Rotterdam

Onderwerp:       Hoe creëer je een vitale stedelijke leefomgeving?

Met topingenieurs en experts uit de branche tonen we de transformatie en de mogelijkheden van de stad, die zich aanpast aan nieuwe situaties, maar die tegelijkertijd belast is met haar culturele erfgoed.

Meer weten? Bekijk de website NLingenieurs, Op die pagina kun je je ook aanmelden voor het congres. Sprekers hoeven dat uiteraard niet.

 

 

Gegevens

Datum:
21 maart 2017
Evenement Categorie: