Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online lezing Duurzaam assetmanagement

25 september 2023 @ 15:00 - 16:00

Gratis

Introductie

Namens de Provincie Noord-Holland nodigen we je graag uit voor een inspirerende sessie over het verduurzamen van ons werk en onze assets zoals wegen, fietspaden, bruggen en groenstroken. Alles begint bij onze gemeenschappelijke kostbaarste asset: de aarde. Alle andere assets zijn afhankelijk van de aarde. Als die het niet meer doet, dan kunnen de andere ook niet meer hun functie vervullen.

Waar: online via Teams. Voor de medewerkers van de Provincie Noord-Holland is het ook mogelijk deze lezing live bij te wonen in het provinciekantoor.

Wanneer: op maandag 25 september van 15.00 tot 16.00 uur (met ook online mogelijke uitloop voor vragen/napraten)

Wie: Hilda Feenstra van het bedrijf Local Matters neemt ons mee in het thema verduurzaming, dat een steeds grotere invloed heeft op alle keuzes die genomen moeten worden bij het beheren, onderhouden en aanleggen van onze assets. Hiermee kunnen we uiteindelijk een bijdrage leveren aan een duurzamere aarde. Hilda is adviseur en trainer op het gebied van duurzaamheid, en in het bijzonder van duurzaam assetmanagement. Daarnaast is ze auteur van het boek ‘Duurzaam zijn moet je durven’.

Tijdens de lezing krijg je inspiratie, aansprekende voorbeelden en handvatten. En hopelijk ook nieuwe inzichten en zin om de handen uit de mouwen te steken.

Praktische informatie

Locatie: Online via Teams

Evenementdatum: 25 september 2023

Tijd: 15.00 – 16:00 uur, met optioneel uitloop voor discussie

Kosten: geen

Doelgroep: Iedereen met interesse voor duurzaam assetmanagement

Inschrijven: aanmeldlink

Gegevens

Datum:
25 september 2023
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
https://platformwow.nl/agenda/2023/09/inspiratiesessie-duurzaam-assetmanagement

Organisator

Locatie

Online