Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst op maandag 26 juni 2017

26 juni 2017 @ 16:00 - 18:00

De volgende netwerkbijeenkomst is bij de gemeente Voorburg – Leidschendam. De locatie is het monumentale gemeentehuis. De inloop is vanaf 15.30 uur. De aanvang is om 16.00 uur.

De navolgende projecten zullen we deze middag bezoeken en informatie over krijgen:

 

Rioolgemaal van Ruysdaellaan

Vervanging en verplaatsing van het gemeentelijk rioolgemaal aan de Van Ruysdaellaan en aanleg van een rioolleiding tussen de huidige en nieuwe locatie door middel van een ondergrondse boring langs de Noordsingel.

Het project is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de partners binnen de afvalwaterketen.

 

Revitalisering De Rietvink

Integrale ophoging en herinrichting van de wijk De Rietvink waarbij van gevel tot gevel de openbare ruimte en de voortuinen van de woningen wordt gerevitaliseerd. In nauwe samenwerking met de bewoners en nutsbedrijven is de problematiek rondom de verzakkingen aangepakt.

 

Kolfschotenlaan

De gemeente voert groot onderhoud uit aan de Burgemeester Kolfschotenlaan en moet de duurzaamste straat van de gemeente worden. Door de toepassing van o.a. LED-verlichting, Cradle to Cradle producten, bestrating die CO2-uitstoot vermindert, natuurvriendelijke oevers proberen we dit doel te bereiken. Uiteindelijk is deze straat het voorbeeld voor toekomstige projecten.

 

Mall of the Netherlands

Nieuwbouw, renovatie en herinrichting van het verouderde winkelcentrum Leidsenhage tot een volledig overdekt, uniek winkelcentrum Mall of the Netherlands. Door het toevoegen van vernieuwende winkelconcepten, internationale retailers, een bioscoop, een ondergrondse parkeergarage van 1300 plaatsen en extra horecaprogramma, speelt eigenaar Unibail-Rodamco in op de trends en ontwikkelingen in de Retail.

 

Gegevens

Datum:
26 juni 2017
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie: