Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lunchlezing Bruggen: Biobased en adaptief bouwen in het SBIR-proces Circulaire viaducten

29 september 2021 @ 12:30 - 13:30

Gratis

We vervolgen de reeks Lunchlezingen over Bruggen met als eerst het thema SBIR Circulaire viaducten. We gaan direct in een stroomversnelling: op 15 september, 29 september en 13 oktober lichten we verschillende aspecten uit van het SBIR proces. Je kunt je hieronder aanmelden voor een of meerdere lunchlezingen. Binnenkort volgt hier meer informatie over de bijeenkomst van 29 september (inhoud en sprekers).

Reeks van drie: SBIR Circulaire viaducten

Dit is de tweede bijeenkomst in een reeks van drie waarin de Strategic Business Innovation Research, kortweg SBIR met focus op Circulaire viaducten wordt behandeld. SBIR is een manier van inkopen waarmee de innovaties in de markt worden gestimuleerd. We gaan direct in een stroomversnelling: op 15 september, 29 september en 13 oktober lichten we verschillende aanbiedingen van het SBIR proces uit. Vanuit de combinatie van opdrachtgever, aannemer en/of adviesbureau krijg je diepere inzichten uitgelegd over de vraagstelling, technische oplossing en achterliggende overwegingen.

Meer informatie en registreren: Lunchlezing Bruggen: Biobased en adaptief bouwen in het SBIR-proces Circulaire viaducten | Platform WOW