Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kwartaalsessie Digitalisering | Jong Buitenwerk

20 september 2023 @ 14:30 - 17:00

Gratis

Buitenwerk Samen Sterk

Buitenwerk Samen sterk (onderdeel van stichting rondom GWW) is een initiatief van meer dan 15 MKB’s (midden -en kleinbedrijven) die werkzaam zijn in de buitenruimte van Rotterdam. Samen hebben zij een werkprogramma opgesteld om infrastructurele projecten soepeler te laten verlopen en het vertrouwen en begrip tussen opdrachtnemer en opdrachtgever te vergroten. Dit zorgt voor overzichtelijke en beter beheersbare kosten, snellere oplevering, betere kwaliteit van het werk en daardoor minder overlast voor buurtbewoners.

Buitenwerk Samen Sterk is een programma dat wordt uitgevoerd in samenwerking met Stichting Rondom GWW, de Gemeente Rotterdam en marktpartijen uit de kring Rotterdam. Participatie in Stichting Rondom GWW is niet voorbehouden aan de regio Rotterdam. MKB-bedrijven en gemeenten uit andere regio’s zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij dit initiatief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie, zie de website www.rondomgww.nl.

Jong Buitenwerk

Jong Buitenwerk is de jongerenorganisatie van Buitenwerk Samen Sterk! Als richtlijn wordt aangehouden dat wij ons inzetten voor jonge medewerkers van alle organisaties, maar iedereen die zich jong voelt is welkom! We verbinden jonge professionals binnen onze organisaties: om een toekomstig netwerk op te bouwen, kennis te delen (zowel van oud op jong als tussen gemeente en markt) en oplossingen te zoeken op de uitdagingen die we op ons af zien komen.

Ieder kwartaal (vanaf Q3 2023) willen wij samenkomen om als jongeren in te zoomen op één van de onderstaande thema’s:

  • Digitalisering – 20 sep 2023
  • Duurzaamheid
  • Omgeving
  • Samenwerking

Voor de inhoudelijke vulling zullen wij o.a. de kartrekkers van bovenstaande onderwerpen intensief betrekken. Daarnaast willen wij zowel de gemeente als aannemers de ruimte geven om innovaties en ontwikkelingen (zoals de digicampus ) m.b.t. bovenstaande thema’s te presenteren.

Op 20 september vindt de eerste kwartaalsessie plaats. Met een interactieve sessie zoeken we samen de verdieping op het gebied van digitalisering.

Praktische informatie

  • Doelgroep: Voor alle jongeren van de organisatie die in de GWW-sector werken.
  • Datum: Woensdag 20 september 2023, vanaf 14:30 uur tot 17:00 uur.
  • Locatie: Timmerhuis, Halvemaanpassage 1, Rotterdam
  • Stuur een mail naar jongbuitenwerk@rondomgww.nl als je interesse hebt om bij de sessie aanwezig te zijn.

 

 

 

Gegevens

Datum:
20 september 2023
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Timmerhuis
Halvemaanpassage 1
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps