Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Impactvol Ondernemen en Opdrachtgeven met MVO Prestatieladder versie 4.0

2 februari @ 09:00 - 10:00

Gratis

Sta jij aan de voorhoede van impactvol ondernemerschap? Of pas je als opdrachtgever de principes maatschappelijk verantwoord inkopen toe? Ontdek hoe jij, als ondernemer én inkoper, een sleutelrol kunt spelen – en impact kunt maken op mens, milieu en maatschappij met MVO Prestatieladder.

Schrijf je nu in voor ons inspirerende webinar op 2 februari 2024, waarin we je in hoog tempo – in slechts één uur – volledig up-to-date brengen over o.a. MVO- en MVI-ontwikkelingen, regelgeving zoals CSRD, en natuurlijk over de nieuwe MVO Prestatieladder versie 4.0.

Programma

Leer in 1 uur tijd over ontwikkelingen op het gebied van:

1. Transparantie & Regelgeving

Ontdek hoe MVO Prestatieladder versie 4.0 de eisen van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) integreert, waardoor je moeiteloos kunt voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie over milieu- en maatschappelijke impact.

2. Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Leer hoe MVO Prestatieladder versie 4.0 de principes van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen omarmt. Dit dwingt je strategisch na te denken over de impact op het milieu en de samenleving via inkoop- en aanbestedingsprocessen.

3. Purpose-gedreven Ondernemen

Ontdek hoe je wordt gestimuleerd om verder te gaan dan alleen voldoen aan minimale eisen. Het gaat niet alleen om compliance, maar om het creëren van waarde voor de samenleving.

4. Meetbare Impact

Het MVO Prestatieladder-certificaat is tastbaar bewijs van een effectief MVO-managementsysteem. Jaarlijkse rapportage van prestatie-indicatoren biedt inzicht in hoe je jouw maatschappelijk verantwoord ondernemerschap verbetert.

Datum, tijd en locatie

2 februari 2024 van 9.00 tot 10.00 uur, online.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden

 

Aanmelden kan via de website.