Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

CROW Infradagen 2022

29 juni 2021 - 30 juni 2021

De CROW Infradagen 2022 staan in het teken van ‘denken in mogelijkheden’.

Met elkaar maken we de Nederlandse infra toekomstbestendig. Door onderzoek te doen naar nieuwe technieken, middelen en mogelijkheden. Nieuwe inzichten en ideeën die we elke 2 jaar met elkaar delen tijdens de CROW Infradagen.

De CROW Infradagen zijn voor en door de sector. Waarbij ook jij invloed hebt op de inhoud voor het congres en een bijdrage kunt leveren aan de infrasector.

Want door de ingezonden papers en onderwerpen die tijdens de CROW Infradagen aan bod komen, helpen vakgenoten elkaar om te denken in mogelijkheden voor een duurzame, toekomstbestendige infra.

Bouw mee aan het programma van de CROW Infradagen 2022 én een toekomstbestendige infra door aan de slag te gaan met een paper. Lever uiterlijk 14 juni 2021 je idee in als abstract en wie weet sta jij op 29 of 30 juni 2022 je eigen onderwerp, project of idee te presenteren!

Je kunt op verschillende manieren meebouwen aan het programma, daarom hebben we verschillende categorieën papers gemaakt waarmee je kunt deelnemen:

 • Kennispaper
  Een kennispaper biedt goed onderbouwde inhoudelijke kennis naar aanleiding van (wetenschappelijk) onderzoek of een studie.
 • Praktijkpaper
  Een praktijkpaper is gebaseerd op ervaringen in de praktijk.
 • Discussiestuk
  In een discussiestuk staat een heldere vraagstelling of discussie centraal.
 • Casus
  Een casus nodigt uit om met elkaar na te denken over specifieke vraagstukken.

Meer informatie, registreren en abstract indienen: https://infradagen.nl/

Gegevens

Begin:
29 juni 2021
Einde:
30 juni 2021
Evenement Categorie:
https://infradagen.nl/

Locatie

Hotel Papendal
Papendallaan 3
Arnhem,6816 VD
+ Google Maps
Telefoon:
tel:+31 318 69 98 99