Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Circulaire Openbare Ruimte Congres

16 juni @ 09:00 - 17:00

€275

Er is veel mogelijk als het gaat om circulariteit in de openbare ruimte en hoewel er steeds vaker losse onderdelen een circulaire aanpak krijgen, ontbreekt soms de integrale aanpak. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we pleinen en straten circulair gaan inrichten? Hoe kunnen gemeenten de regierol pakken door bij de uitvraag al sturen op het thema circulariteit? Hoe kunnen bedrijfsleven en overheden samenwerken aan het doel: Nederland volledig circulair maken in 2050?

Voor wie

Het congres is bij uitstek geschikt voor iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in de circulaire oplossingen; overheden, onderwijsinstellingen, landschapsarchitecten, speeltoestellenleveranciers, armaturenfabrikanten, leveranciers van straatmeubilair, advies- en ontwerpbureaus en andere toeleveranciers.

Inhoud

Tijdens het Circulaire Openbare Ruimte Congres zoomen we in op de kansen en valkuilen, worden trends besproken en concrete handvatten geleverd om mee aan de slag te gaan. De behoefte aan kennisdeling, ontmoeting, uitwisselen van ervaringen, en delen van de laatste innovatieve producten en diensten over het thema circulariteit is groot. Aan de hand van thema’s aanbesteden, ontwerp en inrichting en beheer en onderhoud worden tijdens het congres praktijkvoorbeelden gedeeld, ervaring uitgewisseld en moet er een debat op gang komen hoe we in 2030 50 procent minder grondstoffen verbruiken.

Volledige programma en aanmelden

Circulaire Openbare Ruimte Congres

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€275
https://www.pianoo.nl/nl/actueel/agenda/circulaire-openbare-ruimte-congres