Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

CIRCO track pitches

16 mei @ 11:00 - 13:00

Gratis

Op dit moment loopt er een BlueCity CIRCO track in samenwerking met de gemeente Rotterdam gericht op het circulair maken van de infrastructuur en straatmeubilair. Hierin neemt de gemeente Rotterdam een voorbeeldrol op zich maar kunnen de uitkomsten natuurlijk een voorbeeld zijn voor andere gemeenten. Op 16 mei om 11.00 uur starten de pitches van de bedrijven die deel hebben genomen aan deze CIRCO track. Ze hebben de CIRCO track doorlopen en hebben aan de hand daarvan oplossingen geformuleerd en deze omgezet in nieuwe circulaire businessplannen.

De deelnemende bedrijven zullen concrete circulaire oplossingen presenteren rondom het verduurzamen van de  infrastructuur en straatmeubilair. Deze uitkomsten zijn niet alleen voor de gemeente Rotterdam waardevol maar voor elke gemeenten in de Provincie Zuid-Holland. Circulaire impact creëren doen we samen.

Hierbij nodigen we jullie uit om naar BlueCity te komen om te luisteren naar de uitkomsten van deze BlueCity CIRCO track.

Inhoudelijke informatie track:

De hele straat moet open om infrastructuur te repareren of vervangen, dit biedt enorme potentie voor een circulaire en klimaatbestendige herinrichting van de openbare ruimte in lijn met de centrale thema’s van de ’’Rotterdamse stijl’’. Kunnen daar zaken worden hergebruikt? Denk aan rvs- en aluminium parkeerpaaltjes, fietsnietjes, speeltoestellen en lantaarnpalen. Welke structuren zijn mogelijk om de stad groener en klimaatadaptief te maken?

Programma:

  • 10.45 Inloop
  • 11.00 Welkom en pitches
  • 12.00 Hoe verder – CIRCO
  • 12.15 Lunch
  • 13.00 Einde

Dit event vindt plaats in BlueCity, maasboulevard 100 in Rotterdam.

Ook langskomen?

Mail Hannah Bruinink op h.bruinink@bluecity.nl om je aan te melden.

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

BlueCity
Maasboulevard 100
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps