Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Brugdialoog: Standaardisatie in de bruggensector

30 maart 2023 @ 08:00 - 09:15

Gratis

Introductie

Op donderdag 30 maart voeren we de dialoog met elkaar over standaardisatie en industrialisatie. De laatste paar jaar is er een cultuuromslag gaande: van maatwerk naar breed inzetten op industrialisatie van bruggen en brugonderdelen. Een seriematige aanpak en standaardisatie zijn randvoorwaarden hiervoor. 

Twee jaar geleden besteedden we ook al aandacht aan dit thema in een brugdialoog. Dat brengt ons bij de vraag: welke inzichten heeft het ons gebracht? En hoe vordert deze aanpak in de woningbouwsector? We zien veel initiatieven bij opdrachtgevers om tot een gezamenlijke aanpak te komen en marktpartijen die het modulair bouwen omarmen.

Is dit voldoende om de V&R opgave aan te kunnen? En hoe helpt industrialisatie en standaardisatie jou? Welke voorbeelden of ervaringen kun jij delen met vakgenoten in deze dialoog? Waar knelt het nog? Genoeg vragen om te behandelen op 30 maart.

Uiteraard hebben we weer vakgenoten uit de sector die de dialoog kort inleiden en met jou delen hoe zij vanuit hun eigen praktijk met dit thema omgaan:

  • Gerard Nijenhuis namens IPV Delft
  • Daan Schraven namens TU Delft
  • Brigitte Berends namens De Bouwcampus

Vervolgens gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek. Om 09.00 uur vindt de plenaire terugkoppeling plaats.

Praktische informatie

Locatie: Online
Evenementdatum: 30 maart 2023
Tijd: 08.00 – 09.15 uur
Kosten: Geen
Doelgroep: Deskundigen/professionals die inhoudelijk betrokken zijn bij het vraagstuk van het toekomstbestendig onderhouden en beheren van civiele kunstwerken in Nederland

Gegevens

Datum:
30 maart 2023
Tijd:
08:00 - 09:15
Kosten:
Gratis
https://platformwow.nl/agenda/2023/03/brugdialoog-standaardisatie-in-de-bruggensector

Organisator

Locatie

Online