Nieuws uit de gemeente Rotterdam

Het project digitalisering bouwdossiers is officieel van start gegaan met een tekenmoment op 23 mei in het Stadsarchief! Het project richt zich op het digitaliseren van 3,5 kilometer papieren scans en belooft talrijke voordelen voor collega’s, ketenpartners, burgers en bedrijven.

Het project digitalisering bouwdossiers was al van start gegaan, maar met trots kunnen we nu ook zeggen dat het officiële tekenmoment op 23 mei in het Stadsarchief heeft plaatsgevonden. Er werd getekend door de 3 belangrijkste betrokken partijen, namelijk:

  • Annemarie Mulder: afdelingshoofd Bouw- en Woningtoezicht (Cluster SO)
  • Linda Molenaar: Concerndirecteur Dienstverlening
  • Machteld Schagen: Directeur Rotterdam Inclusief

En dan nu aan de slag met het digitaliseren van 3,5 kilometer papieren scans. Gelukkig is er zes jaar voor uitgetrokken en is het allemaal voor een goed doel. We weten zeker dat dit grote voordelen gaat bieden voor collega’s, ketenpartners, burgers en bedrijven.

Bouw- en Woningtoezicht is de opdrachtgever van het project en zorgt voor de financiering. Dienstverlening heeft een coördinerende rol en Rotterdam Inclusief is de uitvoerende partij. Zo mooi om te zien wat de samenwerking tot stand heeft gebracht. Samen bereiken we veel meer dan alleen en leveren we passend werk!